Bands & Artiesten

Eén van onze specialisaties is de ontwikkeling en productie van merchandise voor bands en artiesten. Mede doordat we een eigen textieldrukkerij in huis hebben zijn wij in staat snel te kunnen schakelen.

The Merchandise Company werkt met alle gerenommeerde merken textiel zoals Stanley & Stella, Fruit of the Loom, Gildan, B&C, Just Hoods etc. Naast onze uitgebreide bedrukkingsopties bieden wij tevens de mogelijkheid om textiel custom made te laten vervaardigen. Dit gebeurt veelal in Turkije, India of China. Door onze nauwe samenwerking met onze vaste toeleveranciers zijn de mogelijkheden eindeloos, van gebruik van speciale materialen en weeftechnieken tot aan all over (sublimatie)prints. Naast textiel produceren wij alle mogelijke (band)merchandise zoals vlaggen, caps, mutsen, pins, lanyards, patches, polsbandjes, mokken etc.

Is er geen design beschikbaar? Ook hier bieden wij een passende oplossing voor middels onze eigen designstudio.

Ook voor festivalmerchandise bent u bij The Merchandise Company aan het juiste adres. Wij bieden uitgebreide oplossingen op het gebied van unieke merchandise voor alle festivals in welke vorm dan ook. Denk bijvoorbeeld aan events als Fortarock, Cinekid Festival, Funpop, Jera on Air, Dylan Haegens YouTube Event en vele andere. Klik op onderstaande filmpje voor een kleine sfeerimpressie.

Bent u voor uw event op zoek naar een (mobiele) verkoopruimte? Ook dan bent u bij The Merchandise Company aan het juiste adres. Met maar liefst 6 merchandise trailers zijn wij uniek in de business en creëren zo een heuse verkoopstand van ruim 9 meter per trailer. Onze merchandisetrailers zijn volledig geautomatiseerd en zijn binnen enkele minuten na aankomst klaar voor gebruik. Al onze verkooptrailers zijn uitgerust met bannersystemen waarmee wij elke trailer in uw eigen branding kunnen voorzien. Naast branding via banners bieden wij tevens de mogelijkheid om de trailers te voorzien van een full color wrap.

Uw interesse gewekt? Wenst u graag wat meer informatie over onze merchandisetrailers?
Ga naar onze pagina over merchandisetrailers.

Ontmoet onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Let’s work together