Tourmerchandise / Festivalmerchandise

Ben je een tourende band en op zoek naar tourmerchandise of ben je een festivalorganisator en op zoek naar festivalmerchandise? Dan ben je bij The Merchandise Company absoluut aan het juiste adres.

Voor tourende bands, voornamelijk voor tours binnen Europa, zijn we al  jaren een betrouwbare merchandisepartner. Met gepaste trots mogen we  werken voor diverse bekende namen in de muziekindustrie, zoals Rammstein, Pink, Beyoncé, Testament, Death Angel maar ook relaties als Rowwen Hèze, Floor Jansen. Ed Kowalczyk (Live) en vele andere. Voor onze relaties verzorgen wij niet alleen de productie van hun gewenste merchandise, ook kunnen wij voorzien in de vraag voor een tourmerchandiser.

The Merchandise Company heeft enkele professionele mobiele merchandisestands ontwikkeld waar, naast een professionele presentatie, efficiënt kunnen werken centraal staat, hetgeen de omzet uiteraard ten goede komt.

 

Bijdrukken tijdens tours en events

Tijdens een tour of festival bepaalde designs uitverkocht? Dan zorgen wij ervoor dat we deze, indien nodig zelfs overnight, bijdrukken en leveren op locatie zodat de verkoop niet stagneert en zo een maximaal rendement aan merchandiseverkopen gerealiseerd kan worden. Deze optie bieden we voor veel bands en festivals aan, met name aan Amerikaanse bands welke in Europa op tournee gaan. Als European tourmerchandise partner weten we wat belangrijk is en waar we rekening mee dienen te houden. Wij bieden een oplossing welke verder gaat dan enkel het bedrukken van textiel, maar houden rekening met het markeren van verpakkingen als ook het aanleveren op locatie.

Volledig ontzorgen, volledig assortiment

Onze kracht ligt vooral het ontzorgen van onze klanten. Zo creëren we designs in onze eigen ontwerpstudio, verzorgen we de productie, veelal middels onze eigen textieldrukkerij en waar nodig middels custom made producties zoals Pins, Vlaggen, Badges, Caps en Beanies via onze vaste leveranciers waar we al meer dan 30 jaar mee samen mogen werken.

Mobiele merchandise oplossing / merchtrailers

Voor bands, events, festivals of zakelijke relaties welke op zoek zijn naar een mobiele merchandise oplossing, hebben we onze unieke merchandise trailers ontwikkeld. Hiermee willen we ons onderscheiden in de markt van merchandise oplossingen en willen we duidelijk laten zien dat The Merchandise Company UW totaal leverancier is. Voor meer informatie ga je naar onze pagina over merchandisetrailers.

Let’s work together