Merchandise trailers & touroplossing

Voor bands, events, festivals of zakelijke relaties welke op zoek zijn naar een mobiele merchandise oplossing, hebben we onze unieke merchandise trailers ontwikkeld. Hiermee willen we ons onderscheiden in de markt van merchandise oplossingen en willen we duidelijk laten zien dat The Merchandise Company UW totaal leverancier is als het gaat om het volledig ontzorgen. Inmiddels telt onze vloot 6 merchandise trailers. Met onze merchandise trailers bieden we een mobiele oplossing welke eenvoudig is in te zetten op elke gewenste locatie. Onze mobiele merchandise oplossingen worden veelal ingezet tijdens sportevenementen, open dagen, fandagen, muziekfestivals en concerten.

Naast het feit dat u een mobiele verkoopruimte creëert, welke binnen enkele minuten na aankomst klaar is voor gebruik,  zijn onze merchandise trailers volledig naar eigen wens te stylen. Onze merchandise trailers zijn te voorzien van een grote top banner, side banner of, indien gewenst, te voorzien van een full wrap.

Het grootste voordeel is dat u geen werk meer heeft met het opbouwen van merchandise stands in de vorm van tenten of containers. Indien u The Merchandise Company ook als productiepartner heeft gekozen voor uw tourmechandise, kunnen onze merchandise trailers ook een logistiek voordeel voor u opleveren. Wij kunnen eenvoudig alle geproduceerde merchandise in de trailers laden hetgeen u een extra transport bespaart.

Voor evenementen verzorgen we merchandising op maat waarbij we overal rekening mee houden. We analyseren de verkeersstroom om de grootte en locaties van de stand te optimaliseren, verzorgen displays, verlichting en personeel. Of u nu enkel een merchandise leverancier nodig heeft om uw productie uit te voeren, een eventmanager om uw bestaande team te controleren of een volledige evenementverzorging, neem gerust contact op en breng uw merchandise ervaring naar een hoger niveau. Uiteraard behoort productie tijdens uw event en het snel op locatie leveren hierbij vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Let’s work together