Social Influencers

Als Social influencer weet je als geen ander je ook inkomsten kunt genereren buiten de bekende advertenties en sponsordeals. Merchandise voor Youtubers, Bloggers, Vloggers, Streamers en andere Social Influencers is een van de beste manieren om extra inkomsten te generen.

The Merchandise Company is inmiddels een bekende naam als het gaat om het ontwikkelen van merchandise speciaal voor Social Influencers. Hiermee bedoelen we merchandise voor Vloggers, Bloggers, Youtubers en (online) Streamers. Wij weten welke artikelen interessant gevonden worden door de fans. Uiteraard adviseren wij je over de verschillende textielmerken, kwaliteitsverschillen en printtechnieken dat bijdraagt aan hoogwaardige textiel en dat net even dat beetje extra geeft. Naast het adviseren van textielsoorten en printtechnieken kunnen we je ook inzage geven in
onderzochte goedlopende kleurencombinaties en bedrukkingsposities.

Ben je op zoek naar een totaalpakket aan merchandise? Ook dat ben je bij The Merchandise Company aan het juiste adres. Naast textiel, waarbij we vrijwel elk gewenst promomerk kunnen leveren en kunnen voorzien van diverse (druk) technieken zoals Transfer Printing, Screenprinting, Sublimation Print en Borduring, produceren we o.a. ook veelal custommade merchandise artikelen. Niet alleen custom made textiel zoals all-over printed Shirts of speciaal op kleur samengestelde Shirts en Hoodies, maar ook veelal Caps, Mutsen, Hats, Puzzels, Keyrings, Mobile Phone cases, Mokken etc.

Binnen The Merchandise Company hebben we een top 10 opgesteld voor wat betreft de best verkochte artikelen of artikelgroepen binnen de Influencers Merchandise (uitzonderingen daar gelaten welke gerelateerd zijn aan de betreffende Social Influencer).

Wij zijn er om jouw te adviseren en ervoor te zorgen dat jouw merchandise zich onderscheid van de rest maar belangrijker nog, qua uitstraling en kwaliteit, past bij jouw merk.

Heb je inmiddels een eigen idee over je hoe je merchandise eruit moet komen te zien en ben je op zoek naar een webshop om deze aan te bieden aan je fans? Ook dan kunnen we je begeleiden in het opzetten van een eigen webshop. Via onze eigen ontwikkelende webshops zijn we in staat mooie maar vooral duidelijke, goed- en snelwerkende webshops te ontwikkelen waarbij de gehele webshop is opgebouwd rondom jouw uitstraling en kleurgebruik. Webshops waarbij jouw merchandise het
best tot zijn recht komt.

Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.
The Merchandise Company, The Social influencers Merchandise Company.

Ontmoet onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Let’s work together