Voetbalmerchandise

The Merchandise Company is met haar 30 jaar ervaring uitgegroeid tot een bekende leveranciersnaam in de voetbal merchandise. Mede hierdoor is deze tak van sport één van de hoofdactiviteiten van The Merchandise Company.  Voetbal merchandise is voor vrijwel elke voetbalclub van groot belang. Naast het feit dat voetbal merchandise een belangrijke bron van inkomsten is voor een club draagt het ook bij aan de sfeer binnen een stadion.

Trots op je club!

Natuurlijk is iedere fan trots op “zijn cluppie” en dat wil hij of zij maar al te graag uitdragen. The Merchandise Company voorziet in de behoefte van de fan en ontwikkeld al vele jaren diverse voetbal merchandise zoals voetbalcaps (fancaps), fansjaals, vlaggen, wintermutsen, maar ook custom made textiel, sporttassen collecties, voetballen, dekbedovertreksets, lanyards, sleutelhangers en ga zo maar door. Door de jaren heen hebben we een assortiment opgesteld waarin we samenwerken met diverse vaste leveranciers voornamelijk in P.R.C., Turkije, Bangladesh, India etc. Hier ligt onze kracht vooral in het zelfstandig in eigen beheer uitvoeren van alle communicatie. Van sourcing in China, bezoeken van leveranciers meermaals per jaar, aangekondigd en onaangekondigd, de daadwerkelijke inkoop van artikelen tot en met de kwaliteitscontroles op locatie zonder tussenkomst van agenten.

Een rijke historie

Al jaren zijn we een vaste toeleverancier voor vele clubs in Binnen- en Buitenland. Voetbalclubs waar we voor hebben mogen werken zijn o.a. Feyenoord, PSV, AZ Alkmaar, FC Groningen Willem II, Vitesse, VVV-Venlo, Club Brugge, FC Hansa Rostock, Dynamo Dresden, Fortuna Düsseldorf, HSV Hamburg, Hertha BSC, Celtic, Werder Bremen, FC Kaiserslautern, Paris St. Germain en vele andere topclubs.

Bezoek onze showroom

Ben jij ook op zoek naar een gedegen partner als het gaat om de productie van voetbal merchandise? Een bedrijf dat met je mee denkt in het in de vorm van het ontwikkelen van hoogwaardige producten, vernieuwende designs en levert volgens afspraak? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom. Hier laten we onze klanten “aan het woord” en showen zij met gepaste trots hun producten. Op onze website delen onze klanten hun ervaringen met The Merchandise Company; hun partner voor custom made voetbal merchandise!

Let’s work together